Viden- og innovationsledelse

Diplommodul

Vil du være med til at skabe gode vilkår for innovation og videndeling i din organisation? På Viden- og innovationsledelse får du redskaberne til innovation for skabelsen af optimale innovations- og læringsmiljøer.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Optimer din organisations innovationsmiljø!

Fagligt indhold 

Videndeling og innovation er vigtigt for organisationens konkurrenceevne, derfor er det vigtigt, at du kan genkalde, fremkalde og støtte innovation og vidensdannende processer i din organisation gennem ledelse, der balancerer styring, systematik, relationer og kreativitet.

Du får viden om: 

 
  • teoretiske og praktiske perspektiver på forskellige videns- og innovationstraditioner
  • videns- og innovationsbegrebers kompleksitet
  • ledelse og strategier for videns- og innovationsprocesser
  • innovative processer i et ledelsesmæssigt perspektiv.

Udbytte

Efter Viden- og innovationsledelse er du i stand til at lede konkrete vidensskabende og/eller innovative processer i din organisatorisk kontekst i spændingsfeltet kreativitet og systematik og mellem ledelse og styring.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelsen i Ledelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Viden- og innovationsledelse er et valgfrit modul. 

Målgruppe

Modulet er for dig, som gerne vil arbejde specifikt med ledelse af innovative teams i organisationer.

Bente Falk Nielsen, uddannelseskonsulent Arbejder bl.a. med diplomuddannelser inden for socialt arbejde samt studievejledning
Kristina Østermark Jensen Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb