Odense Robotics

Uddannelse i samarbejde med Odense Robotics og Erhvervshus Fyn

Kurserne er udviklet i samarbejde med Odense Robotics. Kurserne er nu også åbne for industrivirksomheder. Undervisningen foregår online og på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole på Seebladsgade - 5 minutters gang fra Odense Banegård Center. 

Støtteordning

Små og mellemstore virksomheder i Region Syddanmark har mulighed for at få dækket op til halvdelen af prisen gennem EU-projektet Vækstrettet kompetenceudvikling.

Kontakt projektleder Lars Almind Knudsen på tlf. 2399 6677 eller laknu@erhvervshusfyn.dk inden du tilmelder dig kurset for at høre mere om dine muligheder for medfinansiering.

Omstillingsfonden

Faglærte og ufaglærte har frem til 2021 mulighed for at få betalt hele eller en del af deltagergebyret til efteruddannelse

Omstillingsfonden er din chance for at få op til 10.000 kroner til efteruddannelse. Fonden uddeler midler indtil 2021.

Se om du er berettiget her.

Kontakt adjunkt og ledelseskonsulent Allan Larsson på tlf. Mobil: 29461944 eller alfl@ucl.dk inden du tilmelder dig kurset for at høre mere om dine muligheder for medfinansiering.

Hvad siger de tidligere deltagere?

Jeg har deltaget på ledelseskurset arrangeret af Odense Robotics i efteråret 2019.

Det har været inspirerende og over al forventning. Jeg er både blevet udfordret på min faglighed, som leder, af underviseren fra UCL og har fået rigtig meget lærerig feedback, fra de øvrige deltagere fra klyngen.

Kurset har givet mig nogle kompetencer, som betyder at min dagligdag, som leder, er blevet væsentligt mere interessant og jeg er blevet en bedre sparringspartner for mine medarbejdere.

Jeg kan absolut anbefale andre at deltage, både for at blive klogere på ledelse, men også fordi du aktivt kan bruge dit nye netværk af ledere fra klyngen.

Bruno Hansen Adm. Direktør i Nord Modules

 

Du får rigtig meget ud af at være sammen med andre fra branchen.

Underviseren er meget dygtig og du får et stort læringsudbytte og opfriskning af dine projektlederkompetencer,

men du skal være forberedt på, at der er meget hjemmearbejde, som skal indpasses i din travle hverdag.

Sune L. Bertelsen, Projektchef hos Robot Nordic

 

Kurset giver en meget konkret og anvendelig gennemgang af, hvad der er nødvendigt at vide om CE-mærkning og de bagvedliggende love og regler. Der er rig mulighed for at bringe sin egen situation på banen og få konkret vejledning både som løsningsudvikler eller rådgiver. Underviserne er både professionelle og meget kvalificerede.

Mikkel Viager, Partner i Gain & Co