Den strategiske HR-funktion

Akademimodul

Få det forkromede overblik over human resource-området og rust dig til at udfylde rollen som HR-medarbejder med strategisk tyngde. Når du har dine HR-redskaber i orden, får dig rig mulighed for at påvirke fremtiden på din arbejdsplads og sætte dit aftryk på strategien.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Den strategiske HR-funktion giver overblik, ny viden og inspiration til dit job inden for human resource. Tiden, hvor personaleafdelingens ansvar begrænsede sig til lønbogholderi og administration af fravær, er forbi. 

I dag bærer virksomhedens HR-afdeling et stort ansvar for organisationens og medarbejdernes udvikling, og med den rette efteruddannelse i bagagen kan du være med til at lægge planerne og føre dem ud i livet. 

Den strategiske HR-funktion giver dig overblik over HR-begrebet og redskaberne til at påtage dig opgaver på personaleområdet. 

En efteruddannelse i strategisk HR giver dig de teoretiske rammer og indblik i, hvordan HR praktiseres. Du får værktøjerne til HR-planlægning og til at analysere strategiske HR-processer og HR-politikker, forståelse for human resource betydning for virksomhedens drift og stifter bekendtskab med forskellige HR- og konsulentroller.

Din personlige karriereudvikling er også i fokus. Med videreuddannelse i HR bliver du opmærksom på dine egne potentialer og muligheder, der kan danne baggrund for en personlig udviklingsplan med fokus på din HR-rolle - nu og i fremtiden.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Allan Folke Larsson
Allan Folke Larsson Ledelseskonsulent og underviser

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

10. september 2019 - Odense C

Forløb