Mindfulness

Akademimodul

Trænger du til at træne din opmærksomhed? Reducere stress og øge din kreativitet? Så har du mulighed for at lære teorien bag Mindfulness og få fyldt din mentale fitnesskasse op.

Tilmeld modul

Lær Mindfulness’ meditations- og opmærksomhedstræning

Fagligt indhold

Mindfulness er en form for opmærksomhedstræning, hvor du øver evnen til at være til stede i nuet, og hvor du genopdager dit sind. Metoderne har rødder i østlig meditationspraksis og hviler på et videnskabeligt grundlag.

Du lærer Mindfulness' meditations- og opmærksomhedstræning trin for trin. Du bliver opmærksom på automatiske tankemønstre og lærer at fastholde nuet og være nærværende. Din opmærksomhed og koncentration styrkes, mens din mentale og fysiske puls sænkes, og du får ladet op.

På modulet kommer du til at arbejde med:

  • mindful ledelse
  • mindfulness som paradigme
  • konkrete teknikker inden for mindfulness
  • mindfulness og stress.

Udbytte

Modulet bygger på teorien bag Mindfulness og praktiske øvelser, som har til formål at skabe forståelse for, hvordan principperne bag Mindfulness kan skabe bæredygtighed i din organisation.

Efter modulet kan du:

  • bruge værktøjer fra psykologi og kommunikation til at opbygge en organisation med Mindfulness
  • anvende Mindfulness, når der opstår konflikter
  • lede mindfuldt og skabe arbejdsglæde, flow og et godt arbejdsmiljø i din virksomhed.

Niveau

Modulet er for dig, som vil lære at blive en tilstedeværende leder, hvor du kan koble Mindfulness op på din virksomheds værdier og strategier.

Modulet hører under akademiuddannelsen i Ledelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Modulet henvender sig til alle, som vil blive klogere på Mindfulness og strategierne til at bruge Mindfulness i ledelsessammenhænge.

Tina Larsen Konsulent
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Forløb