Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser

Diplommodul

Få værktøjer til at inddrage medarbejdere i forandringssituationer. Modulets fulde titel er Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser i offentlige organisationer.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser

Modulet styrker dit kendskab til teorier og tænkning om forandringsledelse og udviklingsprocesser i offentlige organisationer. Du får redskaber til at lede forandringer og i processen inkludere medarbejdere som aktive medspillere samt tage hensyn til strategiske, driftsmæssige og brugerorienterede interesser.På modulet har vi fokus på moderniserings- og reformstrategier i den offentlige sektor organisationsudvikling og personaleledelse kommunikative strategier og kompetencer i forbindelse med forandring.

Målgruppe for Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser

Modulet er for dig, som er nuværende eller kommende leder og gerne vil have et solidt indblik i ledelse af forandring i offentlige organisationer.

Struktur på Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser

Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser i offentlige organisationer er et valgfrit modul på Diplomuddannelse i ledelse. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelsen i ledelse.

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb