Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser

Diplommodul

Få værktøjer til at inddrage medarbejdere i forandringssituationer. Modulets fulde titel er Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser i offentlige organisationer.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser

Modulet styrker dit kendskab til teorier og tænkning om forandringsledelse og udviklingsprocesser i offentlige organisationer. Du får redskaber til at lede forandringer og i processen inkludere medarbejdere som aktive medspillere samt tage hensyn til strategiske, driftsmæssige og brugerorienterede interesser.På modulet har vi fokus på moderniserings- og reformstrategier i den offentlige sektor organisationsudvikling og personaleledelse kommunikative strategier og kompetencer i forbindelse med forandring.

Målgruppe for Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser

Modulet er for dig, som er nuværende eller kommende leder og gerne vil have et solidt indblik i ledelse af forandring i offentlige organisationer.

Struktur på Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser

Ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser i offentlige organisationer er et valgfrit modul på Diplomuddannelse i ledelse. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelsen i ledelse.

Kristina Østermark Jensen
Kristina Østermark Jensen Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb