Skriftsprogsundervisning for voksne - FVU

Diplommodul

Opnå kompetencer til at gennemføre og udvikle individuel og differentieret FVU-skriftsprogsundervisning.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Skriftsprogsundervisning for voksne - FVU

Modulet giver dig indsigt i FVU-systemet, og gør dig i stand til at planlægge og gennemføre individuel og differentieret FVU-læseundervisning på baggrund af FVU-afdækning og trinplacering.

På modulet fokuserer vi på teorier om læring og undervisning af voksne analyse, vurdering og udvælgelse af egnede læringsmidler til FVU-læseundervisning,herunder vurdering af teksters tilgængelighed FVU-læseundervisning som virksomhedsforlagt undervisning og i uddannelser refleksion over voksenlæring, didaktik, metoder og læremidler i FVU-undervisning, herunderinddragelse af lære- og skriveteknologi udvikling af FVU-praksis samt samarbejde med relevante fagpersoner i relation tilFVU-undervisning.

Målgruppe for Skriftsprogsundervisning for voksne - FVU

Modulet er for dig, der er underviser, eller på anden måde arbejder med udvikling af voksnes funktionelle færdigheder inden for områderne læsning, stavning og skriftlig fremstilling.

Struktur på Skriftsprogsundervisning for voksne FVU

Skriftsprogsundervisning for voksne - FVU er et valgfrit modul på Den pædagogiske diplomuddannelse. Du kan læse hele beskrivelsen for modulet i Studieordningen for Den pædagogiske diplomuddannelse.

Jane Ahrendt
Jane Ahrendt Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb