Understøttende undervisning

Diplommodul

Styrk dine kompetencer til at igangsætte, kvalificere, styre og vitalisere et læringsunderstøttende samarbejde imellem professionelle på skoler.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Understøttende undervisning

På modulet arbejder du med at beskrive, analysere, udvikle og implementere varierede former for understøttende undervisning og med at skabe læringsunderstøttende miljøer i skolen.Vi fokuserer på teori og praksisviden om kreativitet, entreprenørskab og innovation inklusion, trivsel og motivationsfremmede processer, der understøtter læring og dannelse. Når du har gennemført modulet, kan du tage initiativ til, tilrettelægge, styre og evaluere varierende og eksperimenterende læringsformer og forandringsprocesser.

Målgruppe for Understøttende undervisning

Modulet er for dig, der arbejder som lærer eller pædagog på en skole eller for professionelle, der har formidlende funktioner som museumsansat, musiklærer, kunstformidler, idrætsleder eller lignende.

Struktur på Understøttende undervisning

Understøttende undervisning er et modul fra Pædagogiske diplomuddannelse i Innovation i undervisning. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for den Pædagogiske diplomuddannelse - innovation i undervisning.

Jane Ahrendt
Jane Ahrendt Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Uddannelsesretningens studieordning Øvrigt materiale
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb