IT uddannelser

Bliv specialist inden for digital kommunikation og IT med én af UCL’s populære erhvervsakademi- og top up-uddannelser. Se vores store udvalg og udforsk dine muligheder her på siden.

Tag en IT-uddannelse på UCL

Prøv teorien af i praksis

På UCL foregår en stor del af undervisningen på mindre hold. Her er der tid og plads til at du og dine medstuderende kan at gå i dybden med emnerne og at prøve teorien af i praksis sammen med jeres underviser.

Uddannelse i tæt samspil med erhvervslivet

På UCL arbejder vi tæt sammen med de brancher og virksomheder, vi uddanner til – både omkring indholdet på uddannelserne samt praktikforløb og projekter. Som studerende er det din garanti for, at det du lærer, faktisk kan bruges til noget og vil skabe værdi for din kommende arbejdsgiver.

Stor efterspørgsel på nyuddannede

Med en uddannelse inden for IT og digitalisering bliver du klædt på med værktøjer, viden og kompetencer der er i høj kurs i erhvervslivet. Du står derfor med mange kort på hånden, når der skal vælges praktiksted og med gode jobmuligheder, når du færdiguddannet.

Bliv en del af et fedt studiemiljø

Der skal være plads til mere end pensum, projekter og praktik. På UCL har du mulighed for at blive en del af alle de andre fede ting og sjove oplevelser som studielivet også byder på.

Du kan bl.a. se frem til:

  • Sociale aktiviteter som fester, fredagsbar, brætspilscafé, sportsaktiviteter, klubliv m.m.
  • Indflydelse gennem studenterpolitik
  • Mulighed for at blive frivillig, tutor eller ambassadør og få erfaring til dit CV
  • Mulighed for fordybelse i dit fag gennem fx. talentforløb ved siden af studiet
  • Events og workshops der klæder dig på til job

… Vær selv med til at finde på resten!

Central placering tæt på banegården

IT-uddannelserne på UCL holder til på vores moderne campus på Seebladsgade centralt placeret i Odense. Her er du tæt på studieboliger, grønne områder og kun 5 minutters gang fra banegården. Du kan ligeledes læse enkelte af IT-uddannelserne i Vejle. 

Overvejer du at skifte spor?

Går du på en bacheloruddannelse – fx på universitetet- og overvejer du at skifte til en erhvervsakademiuddannelse eller en top up-uddannelse på UCL?

Så husk, at du har mulighed for at søge merit for de fag, du allerede har gennemført. Kontakt vores studievejledning og hør mere.

Optagelsesvejledning

Trine valgte en top up-uddannelse på UCL

Trine valgte at fortsætte sin uddannelse på UCL og flytte fra Jylland til Odense. I dag er hun glad for, at hun valgte at forfølge sin uddannelsesdrøm til en ny by og en anden uddannelsesinstitution.

Hvorfor skiftede du til UCL?

”Jeg valgte at fortsætte min uddannelse på UCL pga. de mange muligheder. Her kan jeg udfordre mig selv og prøve flere elementer af i de forskellige laboratorier, fotostudie, lydstudie mm. Jeg kan nørde mit fag og arbejde på den måde, jeg vil”.

Hvilke overvejelser gjorde du dig, inden du skiftede til UCL?
”Jeg var spændt på, hvordan det var at være studerende på en stor skole som UCL. Jeg havde en frygt for, at man kunne komme til at føle sig som et nummer nærmere end en person. Heldigvis er det slet ikke tilfældet. Underviserne lurer ret hurtigt, hvordan du er som person. Man mærker kun skolens størrelse ved alle de ekstra muligheder.

Mød os på Instagram @ucl.dk