Indledende erhvervsøkonomi

Akademimodul

Har du behov for at genopfriske din viden om erhvervsøkonomi inden du starter på akademiuddannelsen Økonomi- og ressourcestyring?
Indledende erhvervsøkonomi forbereder dig til uddannelsen.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Bliv klar til din efteruddannelse

Fagligt indhold 

Indledende erhvervsøkonomi er et tilbud til dig, som har behov for at få dine økonomiske kvalifikationer opjusteret, så du har det nødvendige grundlag for at kunne påbegynde den tekniske akademiuddannelse.

Du får viden om:

  • virksomhedstyper, ejer- og hæftelsesformer
  • bogføring og regnskabslære
  • årsafslutning og regnskabsopstilling
  • informationsværdi og anvendelse
  • introduktion til regneark.

Udbytte

Med akademimodulet bliver du klar til uddannelse – det kan især være en god idé, hvis det er længe siden, at du har beskæftiget dig med erhvervsøkonomi.

Niveau

Akademimodulet giver dig den grundlæggende erhvervsøkonomiske forståelse, så du er klar til akademiuddannelsen i Økonomi- og ressourcestyring.

Målgruppe

Indledningsfaget er et tilbud til dig, som ikke har kendskab til bogføring og regnskabslære eller til dig, som har behov for at få dine erhvervsøkonomiske kvalifikationer genopfrisket, så du har det nødvendige grundlag for at kunne påbegynde den økonomiske akademiuddannelse.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jesper Ussing Hjort, chefkonsulent Vejleder inden for økonomiske akademi- og diplomuddannelser samt realkompetencevurdering
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb