Økonomistyring i praksis

Akademimodul

Vil du prøve kræfter med opgaver inden for økonomisk planlægning og styring? Du får med Økonomistyring i praksis den grundlæggende viden om virksomhedens komplekse økonomi.

Se vores spændende uddannelsesforløb til Økonomisk controller

Datoer og tilmeld

Bliv rustet til opgaver i økonomiafdelingen

Fagligt indhold 

På akademimodulet får du kompetencerne til at tage del i den overordnede økonomi- og aktivitetsstyring på både de interne og eksterne linjer. Du lærer at udarbejde økonomistyrings- og beslutningsmodeller, at fastlægge økonomiske mål- og resultatplaner og at analysere konkurrence- og omkostningsforhold.

Du kommer til at arbejde med:

  • budget og budgetkontrol
  • intern økonomirapportering
  • investering og finansiering.

Udbytte

Likviditetsstyring, debitorstyring og kreditorstyring bliver en del af din værktøjskasse, og med økonomisk efteruddannelse får du også ny viden om finansiering og budgettering. Du kommer omkring både egen- og fremmedfinansiering og lærer at udarbejde budgetmodeller af forskellig slags.

Derudover får du praktisk træning i udarbejdelse af costs/benefit-analyser og får grundigt indblik i kapacitetsplanlægning og optimeringsmuligheder.

Efter forløbet kan du deltage fagligt og tværfagligt om virksomhedens økonomistyring i en professionel tilgang.

Niveau

Økonomistyring i praksis er en fortsættelse af akademimodulet Erhvervsøkonomi, og faget videreudvikler din teoretiske viden og træner dig samtidig i at omsætte den opnåede teoretiske viden til praktisk anvendelse.

Modulet hører under akademiuddannelsen Økonomi- og ressourcestyring og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Modulet er for dig, der har den teoretiske viden om erhvervsøkonomi, som du ønsker at omsætte til praktisk anvendelse.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jesper Ussing Hjort, chefkonsulent Vejleder inden for økonomiske akademi- og diplomuddannelser samt realkompetencevurdering

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb