Indledende økonomisk matematik

Akademimodul

Har du behov for at genopfriske din viden om økonomi, regnskab og matematik inden du starter på akademiuddannelsen Økonomi- og ressourcestyring?
Indledende økonomisk matematik forbereder dig til uddannelsen!

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Bliv klar til din efteruddannelse

Fagligt indhold

Indledende økonomisk matematik er et tilbud til dig, som har behov for at få dine økonomiske og matematiske kvalifikationer opjusteret, så du har det nødvendige grundlag for at kunne påbegynde den tekniske akademiuddannelse.

Du får viden om:

  • ligninger og koordinatsystemet
  • procent-, sandsynligheds- og rentesregning
  • statistik.

Udbytte

Med akademimodulet bliver du klar til uddannelse – det kan især være en god idé, hvis det er længe siden, at du har beskæftiget dig med økonomi og matematik.

Niveau

Akademimodulet giver dig den grundlæggende økonomiske og matematiske forståelse, så du er klar til akademiuddannelsen i Økonomi- og ressourcestyring.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig, som vil opjustere dine økonomiske og matematiske kompetencer inden du skal i gang med en fuld akademiuddannelse.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jesper Ussing Hjort, chefkonsulent Vejleder inden for økonomiske akademi- og diplomuddannelser samt realkompetencevurdering
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb