Skatteret

Akademimodul

Har du brug for at lære om direkte skatter og primære retskilder?
Så skal du tage akademimodulet Skatteret og opgradere dine kompetencer!

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Få styr på skattesystemet med grundlæggende skatteret

Fagligt indhold

Med Skatteret lærer du om lovgivningen inden for beskatning af fysiske personer og om skattemyndighedernes organisation og arbejde. Du får viden om indkomstskattesystemets virkemåde og bliver i stand til at vurdere situationer omkring den subjektive skattepligt for fysiske personer, så du bliver i stand til at opgøre den skattepligtige indkomst for både lønmodtagere og selvstændig erhvervsdrivende.

Du lærer om:

  • skattesystemet og skatteforvaltningsloven
  • indkomstopgørelsen
  • kapitalgevinstbeskatning og erhvervsbeskatning.

Udbytte

Når du har gennemført modulet, har du en større viden om retsprincipperne, metode og lovgivningsteknik inden for dansk indkomstbeskatning, herunder direkte skatter og primære retskilder.

Efter modulet kan du opgøre den skattepligtige indkomst for en fysisk person, lønmodtager og selvstændig erhvervsdrivende. Du kan vurdere konkrete problemstillinger inden for indkomstskatteområdet og derved rådgive om forekommende situationer omkring den subjektive skattepligt for fysiske borgere.

Niveau

Med modulet får du grundlæggende viden om den danske skattelovgivning, så du kan opgøre den skattepligtige indkomst for lønmodtagere og selvstændige erhvervsdrivende.

Modulet hører under akademiuddannelsen Skatter og afgifter og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er for dig med grundlæggende erhvervserfaring, som vil opgradere dine kompetencer inden for skatteret.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jesper Ussing Hjort, chefkonsulent Vejleder inden for økonomiske akademi- og diplomuddannelser samt realkompetencevurdering
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb