Karrierevejledning og bæredygtighed

Diplommodul

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold

Når du har gennemført modulet, har du været med til at undersøge og udvikle handlemuligheder i forhold til at sætte bæredygtighed på dagsordenen i forbindelse med karrierevejledning.

Du får viden om:

Skal have viden om begreberne bæredygtighed og karrierevejledning og sammenhængen imellem disse i relation til karrierevejledning af børn, unge og voksne

Skal kunne forstå og reflektere over forskellige politiske perspektiver og interessekonflikter i forhold til bæredygtighed, herunder FN´s 17 Verdensmål, i relation til karrierevejledning

Udbytte

Du opnår færdigheder til at vurdere vejledningsfagets rolle, mulighed og ansvar i arbejdet med karrierevejledning og bæredygtighed i et lokalt og globalt perspektiv. Efter modulet kan du udvikle, tilrettelægge, anvende og evaluere karrierevejledning for børn, unge og voksne som indeholder bæredygtighedsperspektiver. Du vil også kunne indgå i faglige og tværfaglige udviklingsarbejder med fokus bæredygtighed og etik i vejledningen.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelse i Uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Karrierevejledning og bæredygtighed er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder professionelt med vejledning af børn, unge og voksne og som er optaget af at fremme bæredygtighed i din vejledningspraksis.

Marianne Tolstrup, konsulent Arbejder bl.a. med didaktik og skoleudvikling
Susanne Kaatmann, konsulent Underviser bl.a. i didaktik, læring og ungdomspædagogik
Trine Lippert, Lektor og uddannelsesfaglig koordinator Studievejleder
Jane Ahrendt Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb