Mentorskaber og mentorordninger

Diplommodul

Er du mentor? Få nye redskaber til dit arbejde og udvid din forståelse for mentorens rolle og opgave, så du kan vurdere specielle behov for støtte, udvikling og læring og tilbyde den bedst mulige indsats.

Datoer og tilmeld

Sæt fokus på din rolle som mentor!

Fagligt indhold 

Med viden om og indsigt i teorier om eksklusion og inklusion i forhold til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet lærer du om hvornår og hvordan mentorordninger kan bidrage til valg og gennemførelse af uddannelse og beskæftigelse.

Du får viden om:

  • den uddannelses-politiske sammenhæng og baggrund for mentorindsats
  • magt og etik i mentorrelationen
  • motivation og læreprocesser.

Udbytte

Efter Mentorskaber og mentorordninger kan du håndtere komplekse og udviklingsorienterede problemstillinger i relation til varetagelse af mentorskab og udvikling af mentorordninger.

Du er i stand til at formidle viden til og samarbejde med netværk og andre aktører omkring mentorskaber, hvor du kan identificere dine egne læringsbehov og strukturere egen læring i relation til udvikling af mentorrollen.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelsen i Uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Mentorskaber og mentorordninger er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder professionelt med eller er interesseret i mentorskaber og mentorordninger.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Trine Lippert, Lektor og uddannelsesfaglig koordinator Studievejleder
Jane Ahrendt Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb