Kompetenceudvikling

Har I brug for en løsning, som er tilpasset netop de udfordringer I står med, og som ruster jer til fremtiden? Hos UCL er vi klar til at hjælpe jeres organisation i mål.

Alle vores konsulenter og undervisere er tæt knyttet til praksis og har solid erfaring med at tilrettelægge forløb, kompetenceudvikling samt videre- og efteruddannelse til både medarbejdere og ledere i offentlige såvel som private organisationer.
Vi tilbyder professionel rådgivning omkring udvikling, tilrettelæggelse og afholdelse af alt fra hel- og halvdagsarrangementer til uddannelsesforløb der strækker sig over en årrække.

Book et møde eller kontakt Henrik Pabst på hepa@ucl.dk eller 23815465.

Cases

Mød Henrik Pabst

Henrik Pabst har mange års erfaring inden for rådgivning, vejledning, karriereudvikling samt tværfagligt samarbejde og organisatorisk kommunikation.

Han gør det nemt for virksomheder og medarbejdere at skabe vækst gennem kompetenceudvikling. Han er med til at afdække virksomheders og medarbejderes behov for kompetenceudvikling, gerne i en strategisk kontekst.

En kontakt til Henrik Pabst er lig med muligheder for at udvikle både virksomheden og den enkelte medarbejder i et samarbejde, der byder på mange muligheder, og som er vidt forgrenet i det danske uddannelsessystem. Henrik Pabst er garant for kyndig vejledning, som munder ud i relevante voksen efter- og videreuddannelser til både den enkelte medarbejder og organisationen som helhed.

Han har et stort fokus på det gode arbejdsliv og et blik for, hvordan man gennem individuel sparring kommer frem til praksisnær og relevant kompetenceudvikling.

Book et møde med Henrik Pabst eller kontakt ham på hepa@ucl.dk eller 23815465.

Ja tak, tilmeld mig