Lederuddannelse

Vil du styrke og udvikle dit lederskab?

Hos UCL er det dig og dit lederskab, der er i centrum. Du opnår værktøjer og ny viden inden for blandt andet forandringsledelse, teamledelse og projektledelse, som du kan omsætte til praksis. 

Læs mere om vores lederuddannelser nedenunder og få karrierevejledning.

Diplomuddannelse i ledelse

En diplom i ledelse klæder dig endnu bedre på til at håndtere ledelsesmæssige opgaver og udfordringer på din arbejdsplads. Kombinationen af teori, praksisnær viden og konkrete redskaber til at analysere og håndtere forandringer gør, at du står endnu stærkere som leder efter endt uddannelse.

Diplomuddannelse i Ledelse
omfatter 60 ECTS og er på professionsbachelorniveau. Uddannelsen kan gennemføres på deltid over højst 6 år og på fuldtid på et år. Adgangskravene er en kort eller mellemlang videregående uddannelse samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

”Især undervisningsdagene og diskussionerne med de andre studerende er givende, så der er rigtig meget viden og mange gode ting at hente i uddannelsen.”

Claus Sørensen, tidligere studerende på diplomuddannelsen i Ledelse.
Læs mere om Claus’ 4 gode råd

Akademiuddannelse i ledelse

Med en akademiuddannelse i ledelse kvalificeres du til ledelse af medarbejdere i både store og små virksomheder. Du får konkrete værktøjer til at analysere, planlægge og udføre ledelse, og du bliver klædt på til arbejde med faglig og personlig udvikling af dine medarbejdere.

Akademiuddannelsen i Ledelse
har et omfang på 60 ECTS og kan gennemføres på deltid over højst
6 år. Adgangskravene er en gymnasial uddannelse eller en relevant erhvervs- eller grunduddannelse på samme niveau.

Kurser for ledere

Særlige udvalgte kurser

Har du spørgsmål?

Hos karriere- og studievejledningen sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre i dit forløb.

Du er velkommen til, at tage kontakt til os på efteruddannelse@ucl.dk, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Læs mere om karriere- og studievejledningen her.