IT

Hos os får du et fagligt løft gennem en undervisning, der ud over det akademiske niveau også er forankret i praksisnære dilemmaer og opgaver.

I dag arbejder alle med IT i en eller anden grad. Det at kunne udvikle og forstå, hvad der sker i systemerne er ikke kun noget, få har behov for i dag, men noget der kan gavne samarbejdet og sparring på tværs af nærmest alle felter i en virksomhed.

Vi har kursister, der ikke selv direkte arbejder med IT men gennem deres funktion i virksomheden ofte er i kontakt med udviklere og systemadministratorer. De opnår gennem et forløb hos os viden der til at forstå deres kollegaer bedre hvilket bevirker at de fremover kan bidrage til et mere kvalificeret samarbejde.

Vi tilbyder et officielt anerkendt kvalificeret løft inden for alle områder af IT feltet, fra cloud over drift af IT-infrastruktur til programmering af Virtual Reality spil og programmer. 

De skræddersyede uddannelsesforløb kan både være målrettet alle virksomhedens medarbejdere eller udvalgte medarbejdergrupper. Med et godt kendskab til jeres virksomhed og jeres mål skaber vi et solidt og inspirerende forløb.

Se Akademiuddannelser

Se Diplomuddannelser

Bjarne  Christensen
Bjarne Christensen Uddannelseskonsulent