Tag en Akademiuddannelse

Vil du gerne videreuddanne dig, mens du er i job?

En akademiuddannelse er perfekt til dig, der gerne vil udvikle dine kompetencer ved at få nye inputs og konkrete værktøjer, som du kan tage med i dit daglige arbejde.

Læs mere om akademiuddannelsen på UCL, få karrierevejledning og find relevante blogindlæg om efteruddannelse af medarbejdere og ledere.

Få nye kompetencer, mens du arbejder

En akademiuddannelse er en kort videregående uddannelse, som du kan tage, mens du er i job. Uddannelsen er målrettet dig, der allerede har erhvervserfaring, men gerne vil udvikle din karriere og øge dine kompetencer.

Optagelseskrav

For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du opfylde ét af følgende adgangskrav: Gymnasial uddannelse, relevant erhvervsuddannelse, relevant grunduddannelse for voksne eller anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som de ovenstående. Herudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring.

Business og digital udvikling

Byggeri og teknologi

Ledelse og administration

Pædagogik og undervisning

Sundhed og socialt arbejde

Har du spørgsmål?

Hos karriere- og studievejledningen sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre i dit forløb.

Du er velkommen til, at tage kontakt til os på efteruddannelse@ucl.dk, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du har også mulighed for at booke en vejledningssamtale med Henrik.

Henrik har mange års erfaring inden for rådgivning, vejledning og karriereudvikling. Her er du garanteret kyndig vejledning.

Book vejledning hos Henrik

Relevante indlæg