Diplomuddannelse

Vil du videreuddanne dig og udvikle din karriere? Med en diplomuddannelse kan du lære nyt og udbygge dine kompetencer, samtidig med at du arbejder.

Læs mere om diplomuddannelser på UCL, få karrierevejledning og find relevante blogindlæg om efteruddannelse af medarbejdere og ledere.

Tag en diplomuddannelse, mens du arbejder 

En diplomuddannelse er en kompetencegivende videreuddannelse på bachelorniveau, som du kan tage, samtidig med at du arbejder. Uddannelsen er målrettet dig, der som minimum har en kort videregående uddannelse og 2 års relevant erhvervserfaring.

Uddannelsen tæller samlet 60 ECTS-point, og den tager typisk 3 år i alt, hvis du tager ét modul ad gangen. Dog har du ret stor fleksibilitet til selv at tilrettelægge modulerne, så længe uddannelsen er afsluttet senest 6 år efter, du er påbegyndt det første modul.

Ledelse og administration

Pædagogik og undervisning

Business og digital udvikling

Sundhed og socialt arbejde

Har du spørgsmål?

Hos karriere- og studievejledningen sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre i dit forløb.

Du er velkommen til, at tage kontakt til os på efteruddannelse@ucl.dk, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du har også mulighed for at booke en vejledningssamtale med Henrik.

Henrik har mange års erfaring inden for rådgivning, vejledning og karriereudvikling. Her er du garanteret kyndig vejledning.

Book vejledning hos Henrik

Relevante indlæg