Transportjura

Akademimodul

Transportjura giver dig indblik i de juridiske forhold omkring transport og viden om blandt andet planlægning, transportvalg og de aftaler og betingelser, der vedrører transport.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Miljø, told, transportdokumenter, transportlovgivning, afgifter, transportformer, transportaftaler, leverings- og betalingsbetingelser. Der er rigeligt at holde rede på, når det gælder transport og logistik, og derfor er faget Transportjura et uundværligt fag for alle, som vil sikre, at transporterne sker på den mest effektive og prisbillige måde.

Du lærer om planlægningselementer, transport- og distributionsformer, transportdokumenterne, leverings- og betalingsbetingelser. 

Du får forståelse for planlægningen af transporter og kan tage højde for godsets karakter, infrastruktur, miljø, afgifter og regler.

Ruteplanlægning, terminalindretning, dokumentforløb og prisfastsættelser er vigtige elementer, når du i den aktuelle situation skal vurdere, hvilken transport- & distributionsform, der vil fungere bedst.

Derudover lærer du transport- og transportformidlingsaftalen at kende, anvendelse af de rigtige transportdokumenter, transportlovene om ansvar, formidlingsansvar og terminalansvar, og du får kendskab til multimodale transporter og leverings- og betalingsbetingelser.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Bo Reinholdt Glerup
Bo Reinholdt Glerup Konsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb