Bæredygtig forretningsforståelse

Akademimodul

Tag skridtet mod en bæredygtig fremtid! Dyk ned i bæredygtig forretningsforståelse og lær hvordan de 17 verdensmål, lovgivning og grøn omstilling påvirker din virksomhed. Bliv en agent for bæredygtig udvikling og skab positiv indvirkning på både miljøet og bundlinjen. Tilmeld dig nu og bliv en vigtig drivkraft for en bæredygtig fremtid!  

Datoer og tilmeld

Skab værdi og indflydelse gennem bæredygtig udvikling

Fagligt indhold

Faget Bæredygtig Forretningsforståelse giver dig en dybdegående viden om bæredygtighed, grøn omstilling og de 17 verdensmål. Du vil lære at identificere og prioritere bæredygtighedsinitiativer i virksomhedens aktiviteter 

  • De vigtigste elementer i bæredygtig udvikling og grøn omstilling.  
  • De 17 verdensmål, ESG og lovgivning.  
  • Teoretisk og praktisk viden om bæredygtige forretningsmodeller og værdikæder.  
  • Redskaber til at udvælge og prioritere indsatser.  

Udbytte 

  • Du får viden om, hvad begreberne bæredygtighed og grøn omstilling dækker over.  
  • Du får viden om bæredygtig, grøn omstilling og de nye markedskrav der påvirker virksomheder og andre organisationer.  
  • Du får redskaber til at udvælge og prioritere indsatser.  
  • Du får redskaber til at kunne kommunikere bæredygtighedsindsatser til relevante målgrupper og bidrage til at skabe øget bevidsthed om bæredygtighed.  

Niveau 

Modulet hører under Akademiuddannelsen i Bæredygtighed og grøn omstilling og Akademiuddnanelsen i International transport og logistik. Modulet kan tages som en del af en fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Bæredygtig forretningsforståelse er et obligatorisk modul på AU i Bæredygtighed og grøn omstilling samt et valgfag på AU i International logistik og transport.  

Målgruppe 

Faget i Bæredygtig Forretningsforståelse henvender sig til alle niveauer af en organisation. Det er relevant for ledere og alle medarbejdere der ønsker at opnå viden og kompetencer inden for bæredygtig udvikling og implementering af bæredygtighed i sine arbejdsområde.

Uanset din rolle, giver dette fag dig værktøjerne til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid samtidig med vi har fokus på forretningen. 

Datoer og tilmeld

Forløb