Praksisrelateret undervisning i de erhvervsrettede uddannelser

Diplommodul

Få kompetencer til at indgå i og tage ansvar for udvikling af samspil mellem teori og praksis og mellem skole og virksomhed.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Praksisrelateret undervisning i de erhvervsrettede uddannelser

På modulet arbejder du bl.a. med: viden om teori, praksis og tranfer som begreber og udfordringer i praksisrelateret undervisning viden om erhvervsskolers, AMU-centres og virksomheders funktioner og roller i et vekseluddannelses-system forståelse af og kunne reflektere over elevers/deltageres læringsmæssige udfordringer mellem teori og praksis og mellem skolen og virksomheden.

Målgruppe for Praksisrelateret undervisning i de erhvervsrettede uddannelser

Modulet er for dig, der arbejder som lærer ved en teknisk skole, en SOSU-skole eller et AMU-center og for dig, der gerne vil være lærer på en erhvervsskole.

Struktur på Praksisrelateret undervisning i de erhvervsrettede uddannelser

Modulet Praksisrelateret undervisning i de erhvervsrettede uddannelser er et modul på diplomuddannelse i Erhvervspædagogik. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Erhvervspædagogik.

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb