Praksisrelateret undervisning i de erhvervsrettede uddannelser

Diplommodul

Få kompetencer til at indgå i og tage ansvar for udvikling af samspil mellem teori og praksis og mellem skole og virksomhed.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Praksisrelateret undervisning i de erhvervsrettede uddannelser

På modulet arbejder du bl.a. med: viden om teori, praksis og tranfer som begreber og udfordringer i praksisrelateret undervisning viden om erhvervsskolers, AMU-centres og virksomheders funktioner og roller i et vekseluddannelses-system forståelse af og kunne reflektere over elevers/deltageres læringsmæssige udfordringer mellem teori og praksis og mellem skolen og virksomheden.

Målgruppe for Praksisrelateret undervisning i de erhvervsrettede uddannelser

Modulet er for dig, der arbejder som lærer ved en teknisk skole, en SOSU-skole eller et AMU-center og for dig, der gerne vil være lærer på en erhvervsskole.

Struktur på Praksisrelateret undervisning i de erhvervsrettede uddannelser

Modulet Praksisrelateret undervisning i de erhvervsrettede uddannelser er et modul på diplomuddannelse i Erhvervspædagogik. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Erhvervspædagogik.

Anne Katrine Meldgaard Philipsen
Anne Katrine Meldgaard Philipsen Studiesekretær
Steffen Skovdal
Steffen Skovdal Konsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb