Kvalitet, sikkerhed og miljø

Akademimodul

Få viden om arbejdsbetingede sygdomme, arbejdsmiljøproblemer, miljøpolitik samt større forståelse for lovgivningen vedr. kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Styrk arbejdsmiljøet på din arbejdsplads!

Fagligt indhold 

Du får viden om arbejdsmiljømæssige problemstillinger og miljøforhold, hvor du ved hjælp af gældende lovgivning kan udvikle, opbygge, implementere, vedligeholde og anvende styresystemer til sikring af kvalitet og sikkerhed.

Du lærer om:

  • kvalitet, kvalitetssikring og kvalitetsstyring
  • miljø og miljøledelse
  • arbejdsmiljø, sikkerhed og trivsel
  • relevante love og regler vedrørende miljø og arbejdsmiljø.

Udbytte

Med Kvalitet, sikkerhed og miljø lærer du at kvalitetssikre og udarbejde vedligeholdelsesplan for installation, projekt og entreprise og formidle planer til relevante brugere.

Derudover lærer du at påtage dig ledelsesopgaver inden for arbejdsmiljø, miljø og kvalitet over for medarbejdere og interessenter samt håndtere et autorisationsmæssigt ansvar over for kunder, myndigheder og øvrige samarbejdspartnere.

Niveau

Du kan tage modulet Kvalitet, sikkerhed og miljø, hvis du har bestået det obligatoriske fag Boliginstallationer og teknisk beregning på kredsløb.

Modulet hører under akademiuddannelsen i EL-installation og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er for dig med relevant erhvervserfaring, der har gennemført Boliginstallationer og teknisk beregning på kredsløb.
Du kan udbygge dine kompetencer her!

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb