Bæredygtighed og grøn omstilling

Står du også med behov for at opkvalificere dig og blive dygtigere til bæredygtighed og grøn omstilling?

Tag ansvar - opkvalificer din faglige bæredygtighed

Skal du og din virksomhed udvikle jer i bæredygtighed og den grønne omstilling i praksis? Så kan du og dine kollegaer med fordel tage et relevant fagmodul, hvor I netop bliver klædt på til at kunne styre processer i - og bidrage til grøn omstilling.

På UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tager vi også klimakrisen alvorligt og vil gøre vores for at undgå den. Vi ved, at efteruddannelse og opkvalificering gør en forskel, og vi har derfor sat fokus på at udbyde et udvalg af fagmoduler inden for grøn omstilling og bæredygtighed. Du kan allerede NU tilmelde dig en række grønne fagmoduler, som netop kan opkvalificerer dig i grøn omstilling i praksis – uanset, hvor i virksomheden du er ansat.

Vi har sat særligt fokus på green lean, den grønne værdikæde, optimering, spildreduktion, ledelse af bæredygtighed, bæredygtig forretningsforståelse samt økonomi med introduktion til co2 regnskab mv. og fag til byggeri og installation.

Tilskud og fonde

Til forløb, moduler og uddannelser inden for bæredygtighed og grøn omstilling, er det muligt at søge og opnå op til 10.000 kr i tilskud fra omstillingsfonden. Det gælder både faglærte og ufaglærte. 

Ønsker du yderligere oplysninger om dette, kan du tage fat i kontaktpersonen for ’Bæredygtighed og grøn omstilling.’

Henrik Pabst Konsulent
Marie Nørgaard Laursen, konsulent Arbejder med information, tilrettelæggelse, ledelse og implementering af målrettet efter- og videreuddannelse

Kurser