Søgemaskineoptimering

Akademimodul

Vil du lære om hvordan SEO anvendes i forbindelse med udvikling og opsætning af hjemmesider?
Med Søgemaskineoptimering lærer du om SEO i relation til salg og markedsføring!

Tilmeld modul

Anvend data til design af din virksomhedshjemmeside!

Fagligt indhold 

Med viden om og forståelse Google’s algoritme samt modeller til analyse og design af din hjemmeside bliver du i stand til at designe den mest optimale kunderejse for netop dine kunder, og dermed opnå en større mulig indtjening.

Du får kendskab til både den tekniske og den kreative del i forhold til SEO i relation til salg og markedsføring.

Du får viden om:

  • Søgeordsanalyse
  • Crawl budget
  • Google Search Console
  • Teknisk SEO
  • Links og Linkedbuilding.

Udbytte

Du lærer at anvende centrale metoder og redskaber inden for søgemaskineoptimering, hvor du medtænker din virksomheds behov og praksis inden for online salg og markedsføring.

Med User Signals, link building og teknisk indsigt får du større forståelse for, hvad der skal til for at rangere på Google.

Efter Søgemaskineoptimering kan du:

  • Anvende digitale marketingbegreber, modeller og teorier med henblik på at vurdere potentialet for salg via organisk søgetrafik
  • Opstille og udvælge KPI’er for virksomhedens digitale strategi
  • Håndtere udviklingsorienterede situationer i relation til den digitale strategi med udgangspunkt i virksomhedens situation og med inddragelse af relevante interessenter
  • Formidle konsekvenser af markedsføringsindsatsen blandt andet ved hjælp af webstatistikker og analyser over for interessenter og samarbejdspartnere.

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelsen i Salg og markedsføring og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Søgemaskineoptimering er et valgfrit modul.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig som arbejder eller vil arbejde med både den tekniske del og den kreative proces bag SEO og søgemaskineoptimering.

Ann-Margrethe Frydenlund Jensen
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Jesper Ussing Hjort
Jesper Ussing Hjort Chefkonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb