Karrierevejledning af voksne

Diplommodul

Vil du specialisere dig i voksnes valgmønstre, karriereveje og overgangssituationer? I 2018 får du 80 % i tilskud på deltagerbetalingen for medarbejdere i jobcentre og A-kasser, der har forsikrede ledige som målgruppe.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Karrierevejledning af voksne

På modulet arbejder du med: teorier om karriereudvikling, -valg og- vejledning teoretiske og metodiske tilgange til analyse og vurdering af voksnes ressourcer, barrierer og vejledningsbehov voksenuddannelsessystemet, dets struktur, indhold og muligheder livslang læring, realkompetencevurdering og voksenvejledning voksnes karriereveje, overgangssituationer og valgmønstre.

Målgruppe for Karrierevejledning af voksne

Modulet er for dig, der arbejder professionelt med, eller er interesseret i, karrierevejledning af voksne.

Struktur på Karrierevejledning af voksne

Karrierevejledning af voksne er et modul på Diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs-, og karrierevejledning.

Læs mere om optagelse på diplomuddannelser.

Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning.

Tilskud til kompetenceudvikling for ansatte i a-kasse og jobcenterI 2018 kan du få et tilskud på 80 % af deltagerbetalingen på udvalgte moduler inden for virksomhedsservice, karrierevejledning, kommunikation og samarbejde, hvis du er ansat i a-kasse eller jobcenter.

Læs mere om tilskuddet og de moduler, som er inkluderet i ordningenVil du vide mere eller have vejledning om, hvordan du kommer i gang, kan du kontakte Bente Falk Nielsen, studievejleder i Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler, på befn@ucl.dk.

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb