Dialogbaseret familieterapi og relationel praksis

Diplommodul

Vil du arbejde med dialogbaseret terapi og relationel praksis med fokus på børn, unge familier og par, hvor du kan vurdere problemstillinger og udvælge dialogbaserede løsningsmodeller?

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Lær om dialogbaseret familieterapi og relationel praksis!

Fagligt indhold 

Du lærer om dialogbaseret terapi anvendt i familieterapi og relationsorienteret praksis, så du kan forstå og reflektere over kompleksiteten i dialogbaserede processer som grundlag for arbejde med familiestrukturer/relationelle sammenhænge.

Du får viden om:

  • dialogbaserede modeller og udviklingsprincipper i familieterapi og relationel praksis
  • personlig og professionel træning i dialogisk og samarbejdende tilgang til familieterapi og relationel praksis.
  • dialogbaseret samarbejde i familier, netværk og større systemer.

Udbytte

Du lærer at håndtere kompleksitet i relation til at arbejde dialogbaseret i familieterapi og relationel praksis, så du kan indgå i fagligt og tværfagligt samarbejde og påtage sig ansvar indenfor rammerne af en professionel etik i en dialogbaseret praksis.

Efter Dialogbaseret familieterapi og relationel praksis kan du:

  • teori, begreber og metoder, som bygger på dialogbaserede og samskabende processer
  • praksis i forhold til arbejdet med børn, unge familier, par og enkeltpersoner, samt begrunde og vælge dialogbaserede løsningsmodeller
  • formidle dialogbaserede løsninger i relation til aktuelle livsudfordringer i samarbejde med familien/brugeren og samarbejdspartnere og netværk.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelse i Familieterapi og relationel praksis og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Dialogbaseret familieterapi og relationel praksis er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig som er lærer, socialrådgiver, sundhedspersonale eller andet, og som ønsker at arbejde med dialogbaserede tilgange til familieterapi og relationel praksis.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jacob Cilius Lektor og studieleder
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb