Økonomi

Drømmer du om at styrke din økonomiske profil?

Du får værktøjer til at skabe et overblik over din virksomheds økonomi, hvor du bliver en nøgleperson, når det handler om økonomi, statistikker og analyser. Du kan styrke dine kompetencer inden for dit interesseområde samt afprøve dem i praksis.

Vil du vide mere? Kontakt Jesper Ussing Hjort, Chefkonsulent, på mail: jehj@ucl.dk.

Invester i din fremtid

Som medarbejder i virksomheder og organisationer, med ansvar for økonomi og regnskab, er der brug for et højt fagligt niveau for at øge chancen for at undgå fejl. Ved at tage et økonomi kursus eller efteruddannelse i økonomi hos UCL vil du blive i stand til at varetager opgaver på et professionelt niveau. 

Du har mulighed for at vælge mellem en række forskellige økonomikurser og økonomi efteruddannelser, der vil styrke dit arbejde med bl.a. økonomi og analyser. 

På UCL’s mange forskellige økonomikurser og –efteruddannelser kan du bl.a. lære om den grundlæggende regnskabslovgivning, global økonomi og hvordan du bruger IT til at holde styr på tallene. 

Læs en uddannelse, der styrker dine kompetencer og forbedre dine fremtidsmuligheder. Vi tilbyder kurser og efteruddannelse både på
akademi - og diplomniveau til dig som regnskabsassistent, bogholder,
lønbogholder eller kontorassistent. 

Find en efteruddannelse, der matcher dine ønsker

Du har mulighed for at lære om den grundlæggende regnskabslovgivning, global økonomi og hvordan du bruger IT til at holde styr på tallene.

Læs mere om dine muligheder nedenunder og udforsk de forskellige valg af efteruddannelser, hvor du kan specialisere dig i f.eks. finansiel rådgivning eller skatteret.

Efteruddannelser i økonomi

Kurser i økonomi

Diplom eller akademiuddannelse?

Har du spørgsmål?

Hos karriere- og studievejledningen sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre i dit forløb.

Du er velkommen til, at tage kontakt til os på efteruddannelse@ucl.dk, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du har også mulighed for at booke en vejledningssamtale med Henrik.

Henrik har mange års erfaring inden for rådgivning, vejledning og karriereudvikling. Her er du garanteret kyndig vejledning.

Book vejledning hos Henrik