Kommunikation

Diplommodul

Ved du, at din kommunikative praksis har stor betydning for dit arbejde? Forbedr dine kommunikative strategier ved brug af forskellige kommunikationsredskaber som dialog, aktiv lytning og kropssprog!

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Sæt fokus på din kommunikation

Fagligt indhold 

Gennem viden om kommunikationsteorier og metoder lærer du om forskellige kommunikative strategier og handlemuligheder, som du kan gøre brug af i dit daglige virke.

Du får viden om:

  • udvikling af egen professions kommunikative praksis
  • kommunikation og samarbejdsrelationer i og uden for dit fagområde
  • kommunikative strategier og problemstillinger.

Udbytte

Efter Kommunikation kan du:

  • anvende forskellige kommunikationsredskaber, herunder eksempelvis dialog, aktiv lytning og kropssprog
  • begrunde og udvælge relevante kommunikative strategier og handlemuligheder i egen praksis i relation til udvalgte målgrupper
  • vurdere kontekstens og relationers betydning for kommunikationen.

Niveau

Modulet hører under den Pædagogiske diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Kommunikation er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet henvender sig således til studerende, der ønsker at udvikle den kommunikative praksis i samspillet med borgere og brugere, samarbejdspartnere og kolleger, samt studerende, elever og børn i deres daglige professionelle praksis.

Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb