Blue Diploma - 4. semester

Diplommodul

Afslut din Blue Diploma-uddannelse ved at bruge din nye viden, hvor du demonstrerer din evne til at vurdere og håndtere problemer inden for dit fagområde gennem teori og metode.

Blue Diploma-uddannelsen er for dig, som er beskæftiget med ledelses- og projektmæssige opgaver inden for den maritime branche, enten til vands eller til lands.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Afslut din uddannelse!

Fagligt indhold

Fjerde semester på Blue Diploma består af

For at give dig den bedst mulige start på arbejdet med dit afgangsprojekt, har du et 2-dages opstartkursus med metode og videnskabsteori. 

På kurset får du en introduktion til alt det, du bør vide omkring formulering af problemstilling, metode, indsamling af empiri, analyse, konklusioner
og perspektivering samt mulighed for gruppearbejde, gruppeeksamener mv.

Vejledning

Under hele uddannelsen kan du benytte underviseres hjælp med
vejledning på opgaven. Denne vejledning kan foregå pr. telefon,
mail, skype mv.

Udbytte

Gennem uddannelsen har du fået nye kompetencer, som bygger på en helhedsforståelse af det centrale fagområdes modeller og metoder

Du kan således på et analytisk og metodisk grundlag tage professionel del i forskellige praksisnære og komplekse problemløsningsprocesser inden for uddannelsens centrale fagområde.

Jens Linder, chefkonsulent Arbejder bl.a. med forretningsudvikling, lederuddannelser og virksomhedsrådgivning
Janni Frank Studiesekretær, Odense

Dette modul er en del af

Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb