Minded på min virkelighed

Torben Poulsen, offshore installation manager på Mærsk Drilling, har med den nye Blue Diploma fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole fundet den lederuddannelse, han drømmer om.

Offshore Installation Manager: Minded på min virkelighed

20 år med ledelse

I mere end 20 år har Torben Poulsen arbejdet med ledelse i en eller anden form inden for den maritime branche. I hans unge år var han leder af teams, og i dag er han offshore installation manager på Mærsk Drilling med ansvar for 120 mand på riggen. Han har mødt mange ledere. Både gode ledere og dårlige ledere.

Da Blue Diploma dukkede op i en endnu mere fleksibel udgave, var han ikke sen til at tilmelde sig.

– Jeg vil blive bedre til at være leder – både for min egen skyld og for de mange medarbejdere, som vi har på riggen, forklarer Torben Poulsen.

Perfekt fleksibilitet

Gennem flere år havde han overvejet at gå i gang med en MBA i ledelse, som er et endnu niveau højere end diplomuddannelsen. Men da Blue Diploma dukkede op i version to, var der ikke længere tale om et valg.

– Blue Diploma er super minded på min virkelighed. Den er skruet fleksibelt sammen med både videofilmet fjernundervisning, skype- og videokonferencer, hvis jeg på grund af mine arbejdstider ikke har mulighed for at møde op, siger Torben Poulsen, der arbejder i en 3-3-rotation med tre uger på riggen og tre uger fri.

– Det vil være umuligt for mig at gennemføre en anden lederuddannelse, da de ikke passer ind i de rammer, som vi arbejder efter. Med Blue Diploma vil jeg naturligvis deltage i al den undervisning, som jeg kan, men falder nogle af seancerne sammen med mit arbejde, vil jeg ikke misse det, da det er tilgængeligt på min computer, siger han.

Maritim ledelse

At uddannelsen samtidig på indholdssiden tager afsæt i den maritime branche, er for Torben Poulsen et ekstra plus.

– De folk, som har designet uddannelsen kender den maritime virkelighed, og deltagerne på uddannelsen arbejder inden for et af de maritime områder. Jeg er sikker på, at det vil gøre uddannelsen meget målrettet.

Læs mere om Blue Diploma – Den Maritime Diplomuddannelse i Ledelse

Jens Linder, chefkonsulent Arbejder bl.a. med forretningsudvikling, lederuddannelser og virksomhedsrådgivning