Ledelse og de retslige rammer

Diplommodul

Har du styr på lovgivningens betydning for ledelsesopgaven? På modulet lærer du at agere i din ledelsespraksis på baggrund af de retslige rammer, der opsættes af de omkringliggende samfund.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Styrk din forståelse af de retslige rammer for ledelse!

Fagligt indhold

På modulet får du viden om og forståelse for lovgivningens betydning for ledelsesopgaven, gennem forskellige teorier, begreber og metoder.

Du lærer at iagttage og indsamle empiri om relevante regler og relatere denne til egen ledelsesmæssige kontekst og praksis.

Udbytte

Efter modulet Ledelse og de retslige rammer kan du:

  • vurdere og formidle betydningen af forskellige teorier, begreber og metoder vedrørende de retslige rammer for ledelsesforhold til empirien og egen ledelsesmæssig praksis
  • relatere egen ledelsesmæssig praksis og kontekst til de centrale teorier, begreber og metoder der knytter sig til de retslige rammer for ledelse
  • omsætte relevante regler til handlinger i den ledelsesmæssige praksis.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelsen i Ledelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Ledelse og de retslige rammer er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, som er nuværende eller kommende leder og interesserer dig for de restlige rammer inden for ledelse.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Kathrine Urlev Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb