Oplevelsesledelse

Diplommodul

Specialiser dig inden for planlægning og ledelse af oplevelsesbaserede udviklingsinitiativer og funktioner inden for kultur og frihed – du starter her!

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Sæt fokus på kreative udviklingsinitiativer

Fagligt indhold 

På modulet får du værktøjerne til at vurdere, igangsætte og lede kreative, oplevelsesorienterede indsatser på et teoretisk og analytisk reflekteret grundlag.

Du får viden om:

  • ledelse i oplevelsesteoretisk og oplevelsesøkonomisk perspektiv
  • ledelse af oplevelsesdesign som udviklingsproces og oplevelsesproduktion.

Udbytte

Efter Oplevelsesledelse er du bedre til at analysere og vurdere oplevelsesproducerende praksis, samt at anvende oplevelsesdesignteoretiske forståelser og udviklingsmetoder i praksis.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelsen i Ledelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Oplevelsesledelse er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er for dig, som er nuværende eller kommende leder og gerne vil specialisere dig i ledelse af kreative udviklingsinitiativer.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Kathrine Urlev Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb